Online diensten naar Pasen Online diensten naar Pasen
Op Witte Donderdag is er om 19.30 uur een korte viering rondom het dienen van Jezus. In deze dienst wordt gelezen over de bevrijding uit Egypte, uit Exodus 12:15-20 en over de voetwassing door Jezus uit Johannes 13:1-15. De overweging bij deze lezing gaat over dienstbaarheid. Klik hier voor de liturgie

Op Goede Vrijdag is er om 19.30 uur een dienst door gemeenteleden, waarin het lijdensevangelie wordt gelezen uit het Johannesevangelie. Klik hier voor de liturgie.

Op Paasochtend vieren we de opstanding van Christus. Wat is het moeilijk om voor een tweede jaar op rij dit belangrijkste feest van het kerkelijk jaar niet samen in de kerk te vieren. Het maakt zo pijnlijk duidelijk hoe we ieder alleen staan. Het maakt gelukkig ook duidelijk dat ons leven niet perfect hoeft te zijn om toch Pasen te worden. De Paasochtend breekt door, als nieuw leven van God dat niet begrenst kan worden. Klik hier voor de liturgie.

Meer informatie over deze diensten vindt u onder het kopje kerkdiensten.
Om deze dienst te beluisteren klik hier. Als u vervolgens klikt op “audio afspelen” dan bent u verbonden met de dienst. Contactpersoon: Esther Zonneveld email