Kinderkerk zondag 28 maart 2021 Kinderkerk zondag 28 maart 2021
Op palmzondag 28 maart zal er een speciale online kinderkerkviering zijn vanuit de Sint Jan’s kerk in Zoeterwoude-dorp. Traditiegetrouw worden op palmzondag door kinderen mooi versierde palmpasenstokken gemaakt en rondgebracht bij zieken en ouderen. Vorig jaar was dat door de pandemie niet mogelijk en ook dit jaar zal het rondbrengen van palmpasenstokken helaas nog niet kunnen. Door de werkgroep kinderkerk Zoeterwoude is een alternatief bedacht. Er is een onlineviering op zondag 28 maart om 12.00 uur, waarbij de kinderen thuis actief mee kunnen doen. Op palmzondag wordt in de kerk het bijbelverhaal verteld van de intocht van Jezus in Jeruzalem. Hij wordt zittend op een ezeltje als een koning binnengehaald, terwijl de mensen zwaaien met palmtakken. Een week later herdenkt de kerk het lijden en sterven van Jezus en zijn verrijzenis op Paasmorgen.
De viering is te bekijken via de website www.kerkdienstgemist.nl  Voor de gezinnen die thuis mee willen doen is er een meevierpakketje beschikbaar. Wil je thuis meedoen stuur dan even een berichtje naar kinderkerkzoeterwoude@gmail.com dan ontvang je alle informatie.