Archief aug-dec 2021 Archief aug-dec 2021
 
Kerstnachtviering via livestream Kerstnachtviering via livestream
Vanwege de maatregelen vieren we de kerstnachtviering via de livestream. Maar het belooft een mooie dienst te worden! De dienst is rechtstreeks te volgen of later terug te kijken via het YouTube kanaal van Dorpskerk Zoeterwoude. U kunt klikken op deze link of in YouTube zoeken naar Dorpskerk Zoeterwoude (met dank aan onze organist Arie Vooijs, die dit mogelijk maakt).
Het thema is: Met jou dicht bij me.
Voorganger is onze eigen dominee Gea Smit. Verder is er muzikale medewerking van Ineke Coenders (orgel), Marja Knops (blokfluit), Martien van Kampen/Arie van Kapel (trompet), Arie Vooijs (piano, euphonium) en zang van het Kleinkoor.
Klik hier voor de liturgie van deze dienst.
Kijk hier voor meer informatie over deze dienst.

 
Kerstochtenddienst via livestream Kerstochtenddienst via livestream
Ook de kerstochtenddienst is een online viering. De dienst is rechtstreeks te volgen of later terug te kijken via het YouTube kanaal van Dorpskerk ZoeterwoudeU kunt klikken op deze link of in YouTube zoeken naar Dorpskerk Zoeterwoude.
Voorganger in deze feestelijke dienst is ds Gea Smit. Muzikale begeleiding is door Suetana Musica o.l.v. Ben Arends. Het thema is: 'De grootheid van God zit in het kleine', de vrede van Christus komt in het klein de wereld in, daar begint het, om zich vanuit kleine kring/gewone mensen te verspreiden om ons heen. Of nog anders gezegd, het kerstevangelie verkondigt ons dat de ommekeer van grote problemen klein begint.
In deze dienst wordt het advents- en kerstproject ‘Tel je mee’ afgesloten.
Klik hier voor de liturgie van deze dienst
Kijk hier voor meer informatie over deze dienst.
 
 
Pianoconcert Pianoconcert

Kijk in de agenda voor het programma en informatie over de pianist Alexander Chater.